ایموریت IMORIT

 این  یک متن تست1می باشد   این  یک متن تست1می باشد 

14 قدم طلایی با UX در طراحی محصول و محتوا

طراحی محصول و محتوا

ارائه یک UX مناسب در محصول باعث می‌شود تا کاربر برای حل مشکل خود بین همه سایت‌های مشابه به سایت و مرجع شما بیاید. اما شما باید با محصول قوی خود، باعث رضایت کاربر حاضر و در نتیجه بدست آوردن کاربرهای بعدی باشید.

موارد مهم تجربه کاربری در طراحی محصول

در این بخش سعی داریم شما را با چند نکته مهم تجربه کاربری در تولید و طراحی محصول آشنا کنیم.

1. معرفی محصول کافی نیست

با شناخت و داشتن اطلاعات کافی در مورد محصول و با در نظر گرفتن نیاز کسب و کار و تقاضا کننده، می‌توان به بهترین شکل محصول را تعریف کرد. همچنین دانستن سیاست‌ها و اهداف فروش کسب و کار یا شرکت یک برگ برنده به حساب می‌آید.

2. زمان و مکان محصول خود را بشناسید

برای دیده شدن محصول و خدماتتان، سبک زندگی هر منطقه و جامعه هدف کاربرانتان را زیر نظر بگیرید. چرا که دلایلی مثل فرهنگ، آداب و نیازهای مناسب منطقه همه در این موضوع تاثیر گذار هستند.

اگر بخواهید این مسئله را از دید زمان بررسی کنید، قطعا متوجه خواهید شد که نیازهای کاربرانتان بر اساس روزها و شرایط تغییر خواهد کرد. بکارگیری این دو موضوع قطعا تاثیر زیادی در نگرش کاربران شما خواهد داشت.

3. چالش طراحی و اهداف تحقیق

شما باید خود را جای کاربران قرار دهید و نیازهایشان را درک کنید. در ابتدا چالش شما باید هدفمند و قابل درک باشد. اگر محتوا برای اولین کاربرتان مفید و جذاب واقع شود، برای شما یک پل موفقیت محسوب می‌شود؛ چرا که آن کاربر به دوستان و افرادِ هم نظر خود پیشنهاد می‌دهد و در نتیجه به زنجیره‌ای از کاربران تبدیل می‌شود.

اما با توجه به تعداد زیاد کاربران در شبکه‌های اجتماعی از انتشار محتوا و محصول در بقیه پلتفرم‌ها و شبکه ها غافل نشوید. در مرحله دوم پس از اینکه بازخوردها را دریافت کردید، به فکر اصلاح محتوا خود باشید، چرا که الان خواسته‌ها و نیازهای کاربرانتان را درک کردید.

4. تاثیر سایت بر محصول

اکثر مخاطبان قبل از هر کاری برای رفع نیاز خود و تحقیق در مورد خواسته‌شان، خدمات و محصول شما را در رسانه‌ها می‌بینند. پس با در اختیار گذاشتن اطلاعات کامل و دقیق در سایت، کاربر باید بتواند به راحتی پاسخ سوال و خواسته‌اش را بیابد و نتیجه را ارزیابی کند.

5. خواسته کاربر از محصول شما

محصول شما می‌تواند به صورت خدمات، اطلاعات و معرفی کالای فیزیکی باشد. با توجه به این توضیحات شما مستلزم دانستن و شناخت دقیق محصول خود هستید. همچنین با توضیحات کامل و جامع خودتان، در انتخاب و بررسی به مخاطب کمک کنید.

6. کاربر محور بودن در زمینه تولید محصول

با ارزیابی و نگاه عمقی به رفتار بازدید‌ کنندگان از نقطه شروع تا بعد از انتشار محتوا، بهتر می‌توانید سلیقه و خواسته‌هایشان را بشناسید. می‌توانید با دادن طرحی جامع و کلی، اکثریت کاربران را راضی کنید.

7. گفت‌وگو و تعامل رو در رو

تعامل و نظرسنجی از کاربر، می‌تواند بهترین گزینه برای شناخت ضعف و بهبود تجربه کاربری (UX) باشد؛ چرا که شما با زبان ساده و گفت‌و‌گوی دوستانه از کم و کاستی‌هایتان مطلع می‌شوید.

8. سنجش و تحلیلِ کاربردی بودن دیتاها

تمامی بازخوردهای مثبت و منفی شما به رشد و توسعه تجربه کاربری کمک می‌کند. هرگز از کامنت‌های منفی، ناراحت و دلزده نشوید! چرا که شما باید با استفاده از کامنت‌های منفی، ضعف خود را به نقطه قوت تبدیل کنید.

9. روش‌های ارزیابی دیتاها

با استفاده از 2 روش مهم و ساده‌ی کمیت و کیفیت، شما می‌توانید بازخورد مثبت و درصد رضایت کاربر را بهبود ببخشید. در روش کیفیتی شما با بازخوردهای منفی و مثبت که به صورت توصیفی هستند مواجه می‌شوید. در این روش شما ارتباط آسان‌تری را دارید چرا که زودتر به مقصود و منظور کاربر می‌رسید.

اما در روش کمیتی، شما مستلزم تحلیل آمار و ارقام داده‌ها هستید که کمی زمانبرتر از روش قبلی است. این آمار و ارقام می‌تواند به صورت تعداد گزارش خرابی لینک‌ها، زمانی که کاربر در سایت شما جست‌وجو می‌کند، میزان سرچ و زمان توجه به محتوای غیر متنی (ویدیو و پادکست) شما باشد.

10. متقاعد کردن کاربر به استفاده از محصول

با یک متن که دارای ایده باشد، می‌توانید با هدف گرفتن عواطف و نیاز کاربر، از تمام راه‌ها و انتخاب‌های دیگر منصرفشان کنید؛ چرا که کاربر برای گرفتن اطلاعات و جزئیات از سایت شما دیدن می‌کند. پس بهتر است محتوا و محصول به همراه راهنمایی از زبان خود شما، به شکل منطقی و دوستانه باشد.

11. توجه به نگرش کاربران دائمی

برای پیشبرد و توسعه محصول در اهداف بلند مدت، نیاز به تجربه کاربران نهایی بیشتر است. چرا که این دسته از کاربران پیگیر و دنبال کننده همیشگی شما بوده‌اند، و شناخت کلی از ابتدا تا به اینجای کار شما داشته‌اند.

این دسته از کاربران کیفیت محصول و خدمات شما را درک کرده، و با بازخورد مثبت و منفی آن‌ها می‌توانید، پروسه توسعه را بهبود دهید.

12. مشورت با صاحب کسب و کار

از کارفرما بخواهید تا هدف و خواسته‌اش را مطرح کند، تا درک بهتری از هدف اصلی پروژه‌اش داشته باشید. پس از آن شما باید بتوانید معیارها و اصول یک محصول و محتوا خوب را با توجه به جامعه هدف کارفرما طراحی کنید.

اصول روانشناسی در طراحی رابط کاربری (UI)

ما با دانستن اصول روانشناسی می‌توانیم رابطه‌ی کاربری خوبی را برای وب سایتمان و تعامل بهتر با کاربرانمان رقم بزنیم.
اصول روانشناسی رابط کاربری

اصول روانشناسی در طراحی رابط کاربری (UI)

ما با دانستن اصول روانشناسی می‌توانیم رابطه‌ی کاربری خوبی را برای وب سایتمان و تعامل بهتر با کاربرانمان رقم بزنیم.

13. بهبود و بروزرسانی

در شروع کار شاید مخاطبین از محصول و محتوای شما راضی باشند و بازخوردهای خوبی را داشته باشید. اما ممکن است به هر دلیلی با گذشت زمان، بازدید و بازخورد مثبت شما کم شود.

یکی از دلایل مهم کم شدن بازخوردهای مثبت، به روز نبودن مطالب و محتوای شماست. راه حل بهبود این مشکل با نیاز سنجی کاربر و متنوع بودن محصول شماست.

14. در نظر گرفتن امتیاز برای کاربر

با ایجاد یک صفحه شخصی سازی یا به عبارتی پروفایل برای کاربران، آن‌ها را متقاعد به عضو شدن در کسب و کار خود کنید. کاربران می‌توانند با عضو شدن از محصولات، دستاوردها و مطالب مفید و جدید شما بهره‌مند شوند. حتی بهتر است در مقابل استفاده از چند بار محصول و خدمات شما امتیازهایی را دریافت کنند.

نتیجه گیری:

در عصر دیجیتال، شما نیاز به دیده شدن دارید که فاکتورهای گوناگونی دارد. به قطع می‌توان گفت که یکی از مهم‌ترین و پر بازده ترین روش‌ها، توجه به تجربه کاربری (UX) است؛ چرا که کسب و کار و دیده شدن شما، در سایه تعامل و درک نیاز مخاطبتان است. پس با شناخت و گرفتن نبض نیاز کاربر، خواسته‌های آن‌ها را به بهترین نحو برآورده کنید.

مقالات مرتبط

اسکرول به بالا