ایموریت IMORIT

 این  یک متن تست1می باشد   این  یک متن تست1می باشد 

انتخاب بین برنامه نویسی موبایل و سایت

برنامه نویسی موبایل و سایت

برنامه نویسی شاخه‌های زیادی را شامل می‌شود که هر کدام کاربردهای خاص خود را دارد. اما در این بین برنامه نویسی موبایل و سایت، هرکدام کاربرد خود را دارد. شما باید با توجه به اهداف و نگرش، همچنین علاقه، برنامه نویسی را در قالب وب سایت یا اپلیکیشن فرا بگیرید.

برنامه نویسی موبایل و سایت

برای برنامه نویسی هر کدام از این شاخه‌ها، شما با کیبورد و مانیتوری پر از کد دست و پنجه نرم می‌کنید و باید اصول کدنویسی را بدانید. در نهایت، انتخاب بهتر بودن برنامه نویسی موبایل و سایت با شما است.

برنامه نویسی موبایل

برنامه نویسی موبایل یک انتخاب بسیار جامع است و توانسته بخش مهمی از زندگی روزمره ما شود. استفاده از اپلیکیشن‌ها روز به روز در حال افزایش است و باعث شده است تا بازار کار خوبی در این حیطه شکل بگیرد.

انواع اپلیکیشن‌هایی که می‌توان ایجاد کرد.

اهداف زیادی برای ساخت اپلیکیشن وجود دارد، اما شما باید با توجه به تواناییتان در امر ساخت اپلیکیشن، یک موضوع را انتخاب کنید.

  • بازی و گیمینگ

بازی سازی فرصت‌های شغلی زیادی را به وجود آورده است، این امر باعث شده است تا سبک‌های زیادی از بازی در موبایل به وجود بیاید.

  • رسانه‌های اجتماعی

رسانه‌های اجتماعی تحولی بزرگ را در زندگی مردم ایجاد کرده‌اند که مزایای زیادی را به همراه داشته است. برنامه نویسی رسانه‌های اجتماعی طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و باعث شده است تا هر روزه ایده‌های جدیدی برای بهبود سوشال مدیاها به وجود بیاید. برای برنامه نویسی رسانه‌های اجتماعی، دانستن سه قانون بسیار حیاتی است.

برنامه‌های تجاری نیز بخش مهمی از اپلیکیشن‌های موبایل هستند، این امر باعث شده است تا معاملات و ارتباط‌های مالی بسیار زیاد شود. در نهایت می‌توان گفت این نوع اپلیکیشن‌ها تحول بزرگی را در تجارت جهان به وجود آورده‌اند.

محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی

زبان‌های برنامه نویسی زیادی در توسعه اپلیکیشن‌های موبایل وجود دارد. برخی از زبان‌های برنامه نویسی موبایل و سایت نیز مشترک هستند.

  • جاوا (java)

جاوا را می‌توان اصلی‌ترین زبان برنامه نویسی موبایل دانست، این زبان شی گرا است و از سال 1995 در حال استفاده و توسعه است.

  • کاتلین (kotlin)

کاتلین نیز نقش بزرگی را در ساخت اپلیکیشن‌های موبایل دارد و توانایی ساخت کدهای فشرده، از ویژگی این زبان برنامه نویسی اپلیکیشن است. باید بدانید که این زبان به راحتی با جاوا ارتباط برقرار می‌کند و می‌تواند کدهای انتقال یافته از جاوا را توسعه بدهد.

مراحل ساخت و توسعه اپلیکیشن

برای ایجاد یک پروزه موفق، باید برنامه ریزی‌های دقیقی را انجام داد و در طی مراحل مختلف، اقدام به اسخت اپلیکیشن کرد.

1.تجزیه و تحلیل

مسلما با یک بازاریابی صحیح، می‌توان به نتایج عالی در تحقق اهداف دست یافت. در بازار یابی باید نیاز سنجی کاربران به خوبی صورت بگیرد، به علاوه باید اهداف خود از ساخت اپلیکیشن را به خوبی تعیین کنید.

2.طراحی

طراحی اپلیکیشن باید به صورت اصولی باشد و نکات مهم UI/UX در آن رعایت شود، همچنین در طراحی سن، جنسیت و نوع برنامه نیز تاثیرگذار هستند.

3.توسعه

با توجه به طراحی‌های اصولی، باید کدنویسی صورت بگیرد. کدنویسی می‌تواند با انواعی از زبان‌های برنامه نویسی صورت بگیرد.

4.آزمون و خطا

برای انجام تست، می‌توان از افراد مختلف استفاده کرد و از آن‌ها بخواهید تا ایرادات طراحی را به شما بگویند. بازخوردهای شما می‌تواند به صورت کیفی و کمی تحلیل شود. روش‌های تست در برنامه نویسی موبایل و سایت دارای شرایطی مشترک هستند.

5.انتشار

برای انتشار، شما می‎‌توانید نسخه‌های متفاوتی را ارائه بدهید با استفاده از این روش می‌توانید با ارائه نسخه‌های مختلف از یک اپلیکیشن، به درآمد برسید.

آینده برنامه نویسی موبایل

استفاده از تلفن‌های همراه به بخشی جدا نشدنی از زندگی تبدیل شده است و روزانه در حال افزایش است. این بازار کار گسترده باعث می‌شود تا شما بتوانید در حوزه‌های نوظهور مانند واقعیت مجازی VR نیز فعالیت کنید.

برنامه نویسی سایت

برنامه نویسی سایت نیز یکی از رشته‌های پر متقاضی است، برنامه نویسی سایت نیز در انواع مختلفی وجود دارد و باعث شده است تا طراحی سایت تخصصی‌تر از قبل شود.

بازار کار برنامه نویسی سایت

سایت‌ها در اداره امور کشور، انجام معاملات و کسب اطلاعات، نقش بزرگی را دارند. این امر باعث شده است تا پیشرفت جهان در دهه‌های اخیر رشد چند برابری را تجربه کند.

شاید سایت‌ها به اندازه اپلیکیشن‌ها متفاوت نباشند، اما کاربران زیادی در حال استفاده از این محصولات هستند. این امر نشان می‌دهد که کدنویسی موبایل و سایت، دارای بازاری موفق هستند.

البته این نکته را هم باید در نظر گرفت که یک سایت به تخصص‌های مختلفی نیاز دارد.

فرانت اند

فرانت اند مسئولیت طراحی سایت را به عهده دارد، که می‌توان به اعمال چیدمان عناصر اشاره کرد. به طور کلی می‌توان گفت هر چیزی که در سایت دیده می‌شود توسط متخصصین فرانت اند صورت می‌گیرد.

بک اند

بک اند مسئولیت انجام کارهای زمینه‌ای سایت را دارد. وظیفه یک بک اند کار در ارتباط و ذخیره سازی پایگاه داده است این امر باعث می‌شود تا توسعه و نگهداری سایت به صورت تخصصی انجام شود.

زبان‌های طراحی سایت

زبان‌های زیادی در طراحی سایت نقش دارند، اما مهم‌ترین زبان‌های برنامه نویسی سایت به بخش‌های فرانت اند و بک اند تقسیم می‌شود.

فرانت اند

زبان‌های برنامه نویسی فرانت اند تعداد زیادی را دارند، اما مهم‌ترین زبان‌های برنامه نویسی این موضوع به شرح زیر است.

HTML

این زبان نشانه گذاری در ساختار نویسی محتوا نقش دارد و با استفاده از این زبان، عکس، متن و لینک سازی‌ها ایجاد می‌شود.

CSS

این زبان باعث می‌شود تا سایت رنگ و لعاب به خود بگیرد و دارای جذابیت بصری بشود.

زبان‌های برنامه نویسی بک اند

زبان‌های برنامه نویسی در بک اند نیز به تعداد زیادی دیده می‌شود، اما مهم‌ترین برنامه‌های بک اند به شرح زیر هستند.

PHP

این زبان، یک زبان برنامه نویسی اسکریپت نویسی سمت سرور است که اغلب برای توسعه وب سایت‌ها و نرم افزارهای تحت وب استفاده می شود.PHP از ساختارهای کنترلی، توابع، متغیرها، و کلاس‌ها برای کنترل منطق کسب و کار و تعامل با پایگاه داده استفاده می‌کند.

MYSQL

این زبان سیستم مدیریت پایگاه داده رابطه‌ای (RDBMS) است که به صورت متن ‌باز و رایگان در دسترس است. این برنامه یکی از محبوب‌ترین پایگاه‌های داده در جهان است و برای طیف گسترده‌ای از برنامه‌ها از جمله وب سایت‌ها، برنامه‌های کاربردی تجاری و سیستم‌های مدیریت محتوا استفاده می‌شود.

برنامه نویسی موبایل و سایت، کدام را انتخاب کنم؟

برنامه نویسی هر یک از این موضوعات، شباهت‌های زیادی را نیز به هم دارند، که می‌توان به مراحل توسعه و اصول کدنویسی آن اشاره کرد. در نتیجه اهداف و علایق شما تعیین می‌کند که به سمت کدام یک از این زمینه‌های طراحی و کدنویسی سایت بروید.

نتیجه گیری

بازار کار این رشته‌ها بسیار مناسب است، اما برای ورود شما به این بازار، تنها یک ایده کافی نیست. شما باید بتوانید که مهارت‌های خود را در هر کدام از این زمینه‌ها بالا ببرید.

برنامه نویسی موبایل

دیدگاه‌ خود را بنویسید

پیمایش به بالا