ایموریت IMORIT

 این  یک متن تست1می باشد   این  یک متن تست1می باشد 

زبان‌های برنامه نویسی جدید در طراحی سایت و اپلیکیشن

زبان‌های برنامه نویسی جدید

زبان‌های برنامه نویسی جدید، روزانه در حال رشد هستند. اما جدیدترین زبان‌های برنامه نویسی دارای قابلیت‌های بسیار به روز و زیادی هستند.

باید بدانید که زبان‌های برنامه نویسی جدید، دارای رابط کاربری بسیار آسان‌تری هستند. همچنین این زبان‌ها می‌توانند جامعیت داشته باشند و با جدیدترین تغییرات تکنولوژی همگام شوند.

تا ابتدای سال 2024 زبان‌های برنامه نویسی جدید، توانسته‌اند به تعداد بالایی برسند. شما می‌توانید جدیدترین زبان‌های برنامه نویسی را در این متن مشاده کنید.

زبان‌های برنامه نویسی جدید و دلایل محبوبیت این زبان‌ها

زبان‌های برنامه نویسی جدید در سال 2023 تعداد زیادی را دارند، اما برخی از این زبان‌ها محبوبیت زیادی را به خود اختصاص داده‌اند.

1.موجو لانگ

زبان برنامه نویسی mojo دارای سطح و قابلیت بالایی از برنامه نویسی است. این زبان توسط شرکت مدولار توسعه داده شده است.

موجو لانگ دارای 3 قابلیت مهم در برنامه نویسی است.

  • سادگی در کار

موجو لانگ دارای قابلیت استفاده آسان است و یادگیری این زبان نیز دشواری ندارد. این زبان شباهت زیادی را به پایتون دارد و برنامه نویسان می‌توانند به راحتی با موجو لانگ هماهنگ شوند.

  • توانایی بالا

موجو لانگ در تولید برنامه‌های جدید بسیار قوی می‌کند. از ویژگی‌های این زبان برنامه نویسی، کامپایل کردن کد به زبان‌های سطح پایین‌تر است.

  • انعطاف پذیری

این برنامه صرفا برای طراحی مورد خاصی طراحی نشده است و دارای جامعیت بالایی از کار است. با استفاده از این زبان، می‌توان در ساخت موارد زیر بهره برد.

  • برنامه‌های دسکتاپ
  • اپلیکیشن‌ها
  • هوش مصنوعی
  • توسعه وب
  1. زبان برنامه نویسی لوم

باید بدانید که یکی از زبان‌های برنامه نویسی جدید، LOOM است، این برنامه توسط گوگل ارائه شده است. بئم یک زبان تفسیری و شی گرا محسوب می‌شود. قابلیت‌های لوم به شرح زیر است.

  • شی گرا

شی گرایی باعث می‌شود تا کلاس‌های مختلفی را پشتیبانی کنید.

  • تفسیری

تفسیری بودن، قابلیت مهم لوم است و باعث می‌شود تا نسبت به زبان‌های کامپایل شده، بسیار سریع‌تر اجرا شود.

  • سطح بالا

سطح بالای برنامه نویسی لوم باعث می‌شود تا این برنامه متغیرها، توابع و ساختارهای کنترل را به راحتی پشتیبانی کند. در نتیجه بالا بودن لوم، یادگیری آسان‌تری را به نسبت بقیه برنامه‌ها دارد.

لوم از مجموعه وسیعی از کتابخانه‌ها و ابزارها پشتیبانی می کند و در نتیجه توسعه برنامه‌ها آسان‌تر می‌شود. کتابخانه‌های لوم شامل کتابخانه های استاندارد لوم، کتابخانه‌های شخص ثالث می‌شود.

 ابزارهای توسعه لوم نیز IDE  و کامپایلرها هستند.

3.ولتا

زبان برنامه نویسی ولتا، از زبان‌های برنامه نویسی سطح بالا است. ولتا چند منظوره و شی گرا است که توسط شرکت هواوی توسعه یافته است.

 این زبان بر اساس زبان برنامه نویسی C++ ساخته شده است و از ویژگی‌های مدرنی مانند برنامه‌ نویسی اصطلاحی، برنامه‌نویسی شی گرا، و برنامه‌ نویسی رویه‌ای پشتیبانی می‌کند.

ولتا می‌تواند در توسعه بسیاری از محصولات نقش داشته باشد.

کاربردهای زبان ولتا

  • برنامه‌های دسکتاپ
  • اپلیکیشن‌های موبایل
  • برنامه‌های کاربردی وب
  • این زبان همچنین برای توسعه نرم‌افزارهای هوش مصنوعی بسیار موثر عمل می‌کند.

ولتا دارای یک کامپایلر و مفسر است. کامپایلر ولتا کد منبع ولتا را به کد ماشین تبدیل می‌کند که می‌تواند توسط پردازنده‌های x86، ARM، و AArch64 اجرا شود. مفسر ولتا کد منبع ولتا را به صورت پویا اجرا می‌کند.

4.کریستال

یکی از زبان‌های برنامه نویسی جدید، زبان کریستال است، این زبان توسط گوگل معرف شده است و از زبان RUBY در ساخت این زبان برنامه نویسی جدید تقلید شده است.

کاربردهای کریستال

  • ساخت اپلیکیشن‌ها
  • توسعه برنامه‌های دسکتاپ
  • ساخت بازی‌های کامپیوتری
  • توسعه سیستم‌های توزیعی

توانایی برنامه کریستال در موارد زیر است.

  • استفاده از سینتکس ساده و قابل فهم
  • تمرکز بر عملکرد و کارایی
  • پشتیبانی از برنامه نویسی شی گرا

کریستال یک زبان کامپایلری است، به این معنی که کدهای نوشته شده با این زبان به زبان ماشین تبدیل می‌شوند و سپس توسط کامپیوتر اجرا می‌شوند. بر همین اساس سرعت اجرای برنامه‌ها بسیار بیشتر می‌شود.

5.استارلارک

یکی از جدیدترین زبان‌های برنامه نویسی را می‌توان استارلارک داسنت. این زبان توسط گوگل ارائه شده است. استارلارک برای استفاده درفضای ابری بسیار مناسب است.

به طور کلی این زبان شباهت زیادی را به پایتون دارد، اما دارای قابلیت‌های بیشتری است.

استارلارک عملکرد آرام‌تری را دارد، در عوض توسعه و خطایابی این زبان بسیار آسان است. دلیل آرام بودن این برنامه، ترجمه نشدن کدها قبل از اجرای کد است.

همچنین استارلارک دارای یک مدل شی محور است و باعث می‌شود تا داده‌ها و آنالیز‌ها به شکل یک شی در نظر گرفته شود، در نهایت خوانایی و نگهداری کد آسان‌تر می‌شود.

دلایل محبوبیت زبان‌های برنامه نویسی جدید

 به طور کلی تنوع باعث می‌شود تا اشتباق استفاده از هر چیز بیشتر شود. زبان‌های برنامه نویسی جدید نیز از این قائده مستثنا نیستند. اما بیشتر از اشتیاق استفاده، چند عامل مهم نیز در محبوبیت جدیدترین زبان‌های برنامه نویسی وجود دارد.

پاسخگوی نیازهای جدید

زبان‌های برنامه ‌نویسی جدید اغلب برای پاسخگویی به نیازهای جدید در زمینه‌های مختلف فناوری توسعه داده می‌شوند. به عنوان مثال، زبان‌های برنامه‌نویسی جدیدی که برای توسعه برنامه‌های کاربردی موبایل و اینترنت اشیا طراحی شده‌اند، به سرعت محبوبیت پیدا می‌کنند.

ارائه ویژگی‌های جدید

زبان‌های برنامه‌نویسی جدید اغلب ویژگی‌های جدیدی را ارائه می‌دهند که می‌توانند توسعه نرم‌افزار را آسان‌تر یا کارآمدتر کنند.

به عنوان مثال، زبان‌های برنامه‌نویسی جدیدی که از ویژگی‌های شی‌گرایی یا تابعی پشتیبانی می‌کنند، می‌توانند کد را خواناتر و قابل نگهداری‌تر کنند.

سادگی و یادگیری آسان

زبان‌های برنامه‌نویسی جدید اغلب برای سادگی و یادگیری آسان طراحی می‌شوند. این امر باعث می‌شود که برای برنامه‌نویسان تازه‌کار جذاب‌تر باشند.

نتیجه گیری:

جدیدترین زبان‌های برنامه نویسی با توجه به نیازهای جامعه توسعه داده می‌شوند. این زبان‌ها با داشتن جامعیت در طراحی محصول، محبوبیت زیادی را دارا هستند. با این حال برنامه‌های زبان‌های اولیه برنامه نویسی نیز دائما در حال آپدیت هستند.

مقالات مرتبط

اسکرول به بالا