ایموریت IMORIT

 این  یک متن تست1می باشد   این  یک متن تست1می باشد 

سایت چند زبانه، روش‌ها و افزونه‌ها

سایت چند زبانه

سایت چند زبانه یک قابلیت مهم برای استفاده کاربران از سایت است. با سایت چند زبانه می‌توان دامنه ارتباطات را گسترده کرد. در نتیجه می‌توان افزایش ارائه خدمات و فروش محصولات را بدست آورد. چند زبانه کردن سایت برای گسترده کردن مشاغل حیاتی است و در آینده کاری شما بسیار تاثیر می‌گذارد.

ایموریت بهترین مجری و طراح سایت چند زبانه است، شما می‌توانید برای طراحی سایت در شیراز و دریافت مشاوره، با ما در ارتباط باشید.

مزایا و مراحل ساخت سایت چند زبانه

ساختن سایت چند زبانه در سایت‌های اختصاصی و وردپرسی متفاوت است، اما هر 2 نمونه این سایت‌ها دارای مزیت‌های یکسان هستند.

مزایا چند زبانه کردن سایت

جهان امروز، بر پایه ارتباطات جهانی است، به همین دلیل تمام کسب و کارهای موفق نیاز ارتباط خود را گسترده می‌کنند. در همین راستا، چند زبانه کردن سایت، یک راه مناسب برای گسترش بازار کار است.

تعامل بیشتر مخاطبان

با چند زبانه کردن سایت، می‌توان به راحتی کاربران بیشتری را جذب کرد، این امر باعث می‌شود تا تعامل سایت شما افزایش پیدا کند و شما یک برند بین الملل را ایجاد کنید.

افزایش فروش و سودآوری

تعامل شما را به افزایش فروش و سودآوری می‌رساند، که در سایه شناخت جامعه هدف امکان پذیر است. تاثیر یک سایت در فروش شما در سطح بین الملل بسیار موثر است.

برند سازی

سایت چند زبانه شما می‌تواند به کاربران و جامعه هدف خود در سطح جهان توانمندی و خدمات را نشان بدهد، در نهایت شما در ذهن مخاطب به صورت یک برند معتبر تصور می‌شوید.

بهبود تجربه کاربری

تجربه کاربری نقش مهمی در سایت دارد، زبان و ارتباط نیز بخش مهمی از این قابلیت شناخته می‌شود. کاربران سایتی را دوست دارند که بر زبان و نحوه کار آن تسلط دارند، در نتیجه تسلط کاربر، امکان بازگشت کاربر به سایت نیز احتمال بیشتری را می‌یابد.

چند زبانه کردن سایت و تاثیر بر سئو

باید بدانید که محتوای سایت چند زبانه، به طور کاملا مستقل شمرده می‌شود و تاثیر زیادی را در رتبه سئو سایت شما خواهد داشت. در نتیجه می‌توان با چند زبانه کردن سایت، تاثیر زیادی را بر سئو گذاشت.

چالش‌های طراحی سایت چند زبانه

در کنار مزایای زیاد سایت چند زبانه، چالش‌های زیادی نیز در مسیر چند زبانه کردن سایت وجود دارد.

ترجمه

ترجمه سایت باید به طور دقیق انجام شود و در تمامی زبان‌ها محتوا را به شکلی واحد توضیح دهد. ترجمه اطلاعات باید به صورت کامل باشد تا نارضایتی کاربران به وجود نیاید.

طراحی

طراحی سایت چند زبانه باید طوری انجام شود که تغییر زبان به راحتی در دسترس کاربران باشد و بتوانند زبان مورد نظر خود را انتخاب کنند. همچنین سایت باید در استفاده از زبان لاتین چپ چین شود تا هیچ مشکلی را در به کار گیری عناصر داخل سایت را نداشته باشند.

چالش‌های سئو

سئو سایت‌ چند زبانه با چالش‌های زیادی همراه است، چرا که به کارگیری کلمات کلیدی در هر زبان دارای شرایطی متفاوت است. این امر می‌تواند شما را در موتورهای جست و جو با چالش‌های زیادی همراه کند.

مدیریت محتوا

سایت چند زبانه نیاز به مدیریت خاص خود دارد، برای این امر نیز، شما به یک سیستم مدیریت محتوا نیاز دارید که بتواند محتوای شما را با توجه به تغییر زبان، برای شما مدیریت کند.همچنین شما نیاز به یک تیم محتوا نیاز دارید تا مطالب را در سایت به بهترین نحو انجام دهند.

روش‌های چند زبانه کردن سایت

سایت‌های چند زبانه بر اساس نوع سایت اختصاصی و وردپرسی دارای تفاوت‌های زیادی است، در نتیجه روش هر کدام دارای تفاوت‌های زیادی است.

سایت اختصاصی

چند زبانه کردن سایت اختصاصی با دشواری‌های بیشتری همراه است، چرا که نیاز به خط‌های کدنویسی زیادی است. در نهایت سایت اختصاصی را می‌توان طبق 2 روش چند زبانه کرد.

اصطلاحات ثابت

با استفاده از اصطلاحات ثابت می‌توان متن‌های منوها، دکمه‌ها و توضیحات را به صورت دستی در هر زبان ترجمه کرد. این روش ساده‌ترین روش اعمال زبانی دیگر در سایت است، اما برای سایت‌هایی که دارای حجم زیادی از اطلاعات می‌باشند این کار هزینه و زمان زیادی را از شما می‌گیرد.

روش ترجمه پویا

در این روش، محتوای سایت شما از یک دیتابیس یا فایل ترجمه آورده می‌شود و در نهایت می‌توان با انعطاف بیشتری نسبت به روش اصطلاحات ثابت اقدام به ترجمه کرد. در این روش، نظرات کاربران، متن‌ها و مقالات نیز به صورت کامل ترجمه می‌شوند و دسترسی عالی برای کاربران به وجود می‌آورد.

سایت وردپرسی

وردپرس یکی از محبوب‌ترین پلتفرم های ساخت سایت است و هر ساله تعداد زیادی سایت با وردپرس ارائه می‌شود. سایت وردپرسی، می‌تواند با استفاده از افزونه‌های خود، سایت‌های چند زبانه را در مدت زمان کمتری تولید کند، افزونه‌های چند زبان کردن سایت وردپرس، به شرح زیر هستند.

WPML

این اکستنشن، از محبوب‌ترین اکستنشن‌های وردپرس است. WPML، دارای 65 زبان پشتیبانی است و امکانات زیادی را ارائه می‌دهد و یکی از بهترین انتخاب‌ها برای سایت‌های بزرگ و پر محتوا است.

POLYLANG

این افزونه رایگان است و بیش از 60 زبان را پشتیبانی می‌کند. خدمات این افزونه نیز به مانند WPML است، اما قیمتی به صرفه‌تر را دارا است.

Translatepress

یک افزونه چند زبانه است، که ترجمه آن بر اساس هوش مصنوعی صورت می‌گیرد. با این افزونه شما می‌توانید افزونه‌های خود را به راحتی ترجمه و ویرایش کنید. این افزونه به صورت سریع و آسان، محتوای شما را به راحتی ترجمه می‌کند.

Weglot

این افزونه بر پایه ترجمه ماشینی است و می‌توان پس از ترجمه به راحتی ویرایش را اعمال کرد.

GTranslate

این برنامه از گوگل ترنسلیت قدرت می‌گیرد و یک گزینه عالی محسوب می‌شود، چرا که دارای محبوبیت است و ترجمه را در بهترین سرعت و کیفیت تحویل می‌دهد.

بهترین افزونه برای سایت چند زبانه

نمی‌توان گفت که کدام افزونه دارای کیفیت بالاتری است، چرا که اهداف و شرایط دارای تفاوت‌های زیادی است، که می‌توان به عوامل زیر اشاره کرد.

  • تعداد صفحات سایت
  • حجم اطلاعات و مقالات
  • تعداد زبان‌های سایت
  • پیچیدگی سایت
  • بودجه کار
  • زمان کار

اما در این بین wpml از تمامی این برنامه‌ها انعطاف بیشتری را دارد.

شاخص‌های افزونه سایت چند زبانه

افزونه‌های چند زبانه کردن سایت، باید ویژگی‌های زیر را به همراه داشته باشند.

1.پشتیبانی چند زبانه

مهم‌ترین ویژگی، میزان پشتیبانی افزونه از سایت شما است که اکثر افزونه‌ها بالای 60 زبان را پشتیبانی می‌کنند.

2.ترجمه محتوا

اکستنشن‌های وردپرس، باید توانایی ترجمه تمامی محتوای سایت را داشته باشند، که می‌توان به عناوین زیر اشاره کرد.

  • صفحات
  • پست‌ها
  • محصولات
  • دسته بندی‌ها
  • برچسب‌ها
3.مدیریت ترجمه ها

افزونه‌های چند زبانه باید توانایی مدریت محتوای ترجمه شده را داشته باشند.

  • ویرایش
  • حذف
  • اضافه ترجمه جدید

جمع بندی

به طور کلی چند زبانه کردن سایت، باید با استفاده از اطلاعات لازم و اهداف کاری شما باشد. اما ساخت یک سایت چند زبانه به طور کلی، برای شما مزیت‌های زیادی را به همراه دارد.

برای مشاوره طراحی سایت در شیراز، ایموریت بهترین انتخاب شما است، با ما در ارتباط باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اسکرول به بالا