ایموریت IMORIT

 این  یک متن تست1می باشد   این  یک متن تست1می باشد 

تاثیر انیمیشن در طراحی سایت

انیمیشن در طراحی سایت

تعامل کاربر با محصول شما، یکی از مهم‌ترین بخش‌های ایجاد یک سایت موفق است. انیمیشن در طراحی سایت، نقش بسیار مهمی را در جذب کاربر ایفا می‌کند. اما برای استفاده از انیمیشن، باید کاملا به روز بود، که شاید سخت‌ترین کار، وارد کردن انیمیشن در طراحی سایت باشد. با استفاده از چندین فاکتور مهم، می‌توان تاثیر انیمیشن در طراحی سایت را دید و به راحتی تجربه کاربری UX، را بهبود بخشید.

نقش انیمیشن در طراحی سایت

انیمیشن‌ها در طراحی سایت برای ایجاد جلوه‌های گرافیکی استفاده می‌شوند، که باعث می‌شود تا حرکت و ویژگی‌های تعاملی یک وب سایت به وجود بیاید.

انیمیشن باعث می‌شود تا طراحی بی روح یک محصول، باعث جذابیت شود و در نهایت کاربر را جذب کند. طراحان با انیمیشن جذابیت بصری را افزایش می‌دهند و باعث می‌شوند تا اطلاعات و تجربه کاربری در روند مثبت باشد.

باید بدانید که وجود انیمیشن تاثیر بسیار زیادی در ایجاد نرخ تبدیل دارد، این نرخ تبدیل در نهایت باعث می‌شود تا کاربر تجربه بهتری در استفاده از محصول دیجیتال داشته باشد. یکی از بهترین مزایای استفاده از انیمیشن‌ در طراحی سایت، راهنمایی کاربر در پیدا کردن مسیر است، بر همین اساس این قابلیت باعث می‌شود تا کاربر به راحتی تجربه کاربری خوبی را احساس کند.

انواع انیمیشن

انیمیشن‌ها دارای طراحی‌ پیچیده‌ای نیستند، اما با چند اقدام معمولی، می‌توان این قابلیت را به یکی از عناصر جذاب سایت تبدیل کرد. چند انیمیشن ساده به شرح زیر هستند.

  • تغییر رنگ دکمه (هاور)
  • تغییر رنگ آیکون
  • بزرگ شدن یک عکس

اما 6 نوع از انیمیشن‌ها وجود دارد که برای ساخت یک سایت موفق بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد، در نظر داشته باشید که این عناوین، از پر استفاده‌ترین انیمیشن‌ها هستند.

1.انیمیشن‌های تعاملی

 این انیمیشن‌ها زمانی اتفاق می‌افتد که کاربر با یک قابلیت سایت تعامل می‌کند و یک اعلام را به کاربر دارد که می‌تواند به صورت روش‌های زیر باشد.

  • کلیک کردن روی یک دکمه
  • حرکت دادن ماوس روی یک تصویر

استفاده از این روش باعث می‌شود تا کاربر درک آسان‌تری در استفاده از محصول شود. این عمل به طوری است که کاربر با دیدن جزئیات بیشتر از یک محصول، اشتیاق به دانستن آن موضوع را پیدا می‌کند.

2.انیمیشن قهرمان

انیمیشن قهرمان HERO ANIMATION در هدر قرار می‌گیرد، یا جایی که در معرض دید اولیه کاربر باشد. از عناوین مهم می‌توان در این انیمیشن استفاده کرد.

این انیمیشن می‌تواند به هر صورتی دیده شود، اما باید دارای جذابیت بالایی باشد که کاربر پسند شناخته شود. این عمل باید به گونه‌ای باشد که در عین کوتاه بودن، مفید و جامع شناخته شود.

3.انیمیشن لهجه

ACCENT ANIMATION باعث می‌شود تا یک موضوع به صورت تاکیدی در سایت ظاهر شود. طبق این اصل، حواس کاربر روی یک موضوع خاص متمرکز می‌شود و محتوا را متمایز نشان می‌دهد.

برای جلب توجه کاربر به دکمه‌ها یا سایر عناصر تعاملی می‌توان از انیمیشن لهجه استفاده کرد. در نهایت با استفاده انیمیشن در سایت افزایش نرخ تبدیل افزایش می‌یابد. به عنوان مثال، یک انیمیشن کوچک می‌تواند نشان دهد که یک دکمه قابل کلیک است.

4.انیمیشن شناور

 انیمیشن شناور یک نوع انیمیشن است که در آن یک عنصر بصری در سایت به طور جزئی یا کامل از بقیه محتوا متمایز می شود. این انیمیشن معمولاً با استفاده از CSS یا JavaScript ایجاد می شود.

استفاده از این انیمیشن در سایت، باعث می‌شود تا محصول کاربر پسندتر شود، اما می‌توان این انیمیشن را طبق چند نمونه اجرا کرد.

5.انیمیشن‌های خودکار

این نوع انیمیشن‌ها، نقش زیادی را در ایجاد جذب کاربر می‌کند، انیمیشن خودکار باعث می‌شود تا کاربر درگیر یک عنصر جدید در سایت شود و ناخود آگاه، نظر او جلب شود. در این نوع انیمیشن می‌توان مقالات، پیشنهادات یا محصولات و خدمات نمایش داده شود.

این نوع انیمیشن‌ها را می‌توان به صورت اسلایدر نمایش داد.

6.انیمیشن‌های داستانی

برای ارائه خدمات، بهترین نوع انیمیشن را می‌توان انیمیشن داستانی دانست. این نوع انیمیشن در طراحی سایت باعث می‌شود تا محصولات و خدمات با یک زبان دیگر به کاربر معرفی شود. این انیمیشن را می‌توان به صورت موارد زیر نمایش داد و حاوی چند شاخص است.

  • گیف
  • ویدیو کوتاه

انیمیشن داستانی می‌تواند یک محصول را به راحتی روایت کند و تاثیر زیادی در آموزش کاربر و معرفی خدمات به وجود بیاورد.

نقش انیمیشن در طراحی سایت

بایدها و نبایدهای انیمیشن در سایت

انیمیشن‌ها ابزاری قدرتمند برای بهبود تجربه کاربری UX، سایت هستند آنها می توانند به جلب توجه کاربران، توضیح مفاهیم پیچیده و ایجاد حس هیجان و پویایی کمک کنند. با این حال، مهم است که هنگام استفاده از انیمیشن در طراحی سایت، بایدها و نبایدهای زیر را رعایت کنید.

 انیمیشن های ساده و مختصر

 انیمیشن‌های پیچیده و طولانی می‌توانند باعث سردرگمی یا حواس پرتی کاربران شوند. طراحی باید به گونه‌ای باشد که کاربر از مسیر اصلی منحرف نشود.

اهداف انیمیشن

انیمیشن‌ها باید در راستای جلب توجه و توضیح بهتر خدمات و محصول استفاده شود و در نهایت هیجان استفاده از محصول بیشتر شود.

چگالی استفاده

استفاده بهینه شده در هر موضوع می‌تواند کاربران را به فضای تعاملی بهتری دعوت کند. در نظر داشته باشید که استفاده زیاد از انیمیشن باعث می‌شود تا کاربر میان شلوغی‌ها دچار سردرگمی شود.

جلب توجه کاربران

یک انیمیشن کوچک می تواند برای برجسته کردن یک دکمه فراخوان به هدایت کاربران به سمت یک قسمت خاص از سایت استفاده شود.

مفاهیم پیچیده

یک انیمیشن می تواند برای توضیح مفاهیم پیچیده، ارائه اطلاعات به روشی جذاب یا کمک به کاربران در یادگیری چیزهای جدید استفاده شود.

حس هیجان

 یک انیمیشن می تواند به ایجاد حس هیجان، پویایی و جذابیت در یک وب سایت کمک کند.

طراحی صحیح

مطمئن شوید که انیمیشن های شما با طرح کلی وب سایت شما مطابقت دارند و از نظر زیبایی شناختی جذاب هستند. رنگ‌ها و روش‌های اعمال انیمیشن باید با تم کلی سایت همخوانی داشته باشد.

ریسپانسیو

مطمئن شوید که انیمیشن های شما در همه دستگاه ها، از جمله تلفن های همراه، تبلت و کامپیوترها، به درستی کار می کند.

زمان

انیمیشن نباید تایم زیادی را داشته باشد، چرا که عمل‌ انیمیشن در دکمه‌ها باید به صورتی کاملا سریع صورت بگیرد.

همچنین انیمیشن‌های اعلانات نیز باید به گونه‌ای باشد، که سریع مطالب را تکرار کند و انتقال محتوا را به خوبی اجرا کند.

کاربرد

انیمیشن‌ها را بر اساس نیازهای کسب و کار و تجربه کاربری تنطیم کنید، چرا که استفاده بی مورد از این قابلیت، می‌تواند سایت را دچار شلوغی کند.

نتیجه گیری

برای ساخت یک محصول کاربر پسند، ایجاد انیمیشن‌ یک روش عالی است. اما باید شرایط را برای اعمال هر یک از این انیمیشن‌ها در نظر گرفت. همچنان باید در نظر بگیرید که کدام زبان برنامه نویسی برای ساخت این انیمیشن‌ها مناسب است. طراحی گرافیک نیز برای ایجاد برخی انیمیشن‌ها بسیار حیاتی است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اسکرول به بالا