ایموریت IMORIT

 این  یک متن تست1می باشد   این  یک متن تست1می باشد 

طراحی فرم تعاملی کاربر؛ راه‌ها و اصول طراحی

طراحی فرم تعاملی کاربر

طراحی فرم تعاملی یک بخش مهم از طراحی محصول دیجیتال است، این روش باعث می‌شود تا cta افزایش پیدا کند. فرم‌ها بخش مهمی از تجربه کاربری UX را شامل می‌شوند.

اما برای ساخت و اعمال این فرم‌ها باید چندین فاکتور را در نظر گرفت تا محصول شما حالتی کاربر پسند را به خود بگیرد.

هدف از ایجاد طراحی فرم تعاملی کاربر

هدف شما باید طبق برنامه‌ای که برای ساخت سایت یا اپلیکیشن در نظر گرفته‌اید پیش برود. هدف اصلی از طراحی یک فرم دریافت اطلاعات کاربر و دعوت او به سایت یا اپلیکیشن شما است.

در نهایت این امر، شما بهره‌وری زیادی را خواهید داشت، چرا که کاربران اشتیاق به استفاده از خدمات و خرید از محصولات شما را پیدا می‌کنند.

روش‌های طراحی فرم تعاملی کاربر

طراحی فرم تعاملی کاربر، باید به گونه‌ای باشد که کاربر هنگام خروج از سایت شما، رضایت را به همراه داشته باشد. برای ایجاد یک تجربه کاربری مثبت، باید روش‌های زیر را هنگام طراحی فرم تعاملی در نظر بگیرید.

بررسی نیازها

نیازهای کاربران اولویت یک طراحی هستند، بر همین اساس نیازهای کاربران و اهداف کسب و کار شما باید در یک راستا باشند. در نهایت، طراحی فرم تعاملی کاربر باید به گونه‌ای باشد که برای کاربران آسان و قابل درک باشد و برای کسب و کار شما ارزش ایجاد کند.

طراحی فرم

ظاهر، بیشترین سهم را در طراحی فرم تعاملی کاربر دارد. برای طراحی بصری فرم، باید چندین فاکتور را در نظر گرفت تا کاربر اشتیاق استفاده از فرم را داشته باشد.

1.رنگ

رنگ عنصری حیاتی در طراحی است و تاثیر زیادی را روی رفتار کاربران می‌گذارد. در طراحی فرم تعاملی کاربر، باید جامعه هدف را یک شاخص برای استفاده از رنگ‌ها دانست.

رنگ‌های روشن و شاد فرم را دارای جذابیت می‌کنند و تعامل کاربر را افزایش می‌دهد. در مقابل، رنگ‌های تیره و خنثی، می‌توانند یک فرم رسمی را ایجاد کنند.

2.فونت

فونت و تایپوگرافی، باعث می‌شود تا کاربران درک بیشتری را از اطلاعات مورد نیاز برای پر کردن فیلدها داشته باشند. استفاده از فونت‌های خوانا و بزرگ، کاربران را راهنمایی می‌کند و درک لازم را به آن‌ها می‌رساند.

3.فضای خالی

نقش فضای خالی در طراحی محصول یک امر بسیار مهم است، باید بدانید که فضای خالی در طراحی فرم نیز بسیار مهم است. برای ایجاد نظم در طراحی فرم تعاملی کاربر، باید فضای خالی در نظر گرفت. عدم توجه به این موضوع می‌تواند کاربر را با پیچیدگی درک همراه کند.

4.استفاده از عناصر بصری

در طراحی فرم تعاملی کاربر، عناصر بصری نقش بزرگی در راهنمایی کاربر ایجاد می‌کنند، عناصر بصری راهنمایی کاربر به شرح زیر هستند.

تصویر

تصویر درک استفاده از فرم را به راحتی توضیح می‌دهد و کاربر را راهنمایی می‌کند، در نتیجه، مراحل را به خوبی درک خواهند کرد.

آیکون

آیکون‌ها یک طراحی حرفه‌ای را ارائه می‌دهند و زیبایی سایت و اپلیکیشن را نیز به همراه دارند. آیکون‌ها در کنار فیلدها می‌توانند به صورت آیکون ایمیل، کلید یا قفل ظاهر شوند و به راحتی کاربر را راهنمایی کنند.

  • نکات استفاده از آیکون در طراحی فرم تعاملی کاربر

آیکون مفهومی

آیکون باید مفهوم را به کاربران برساند و صرفا برای زیبایی در نظر گرفته نشود.

چگالی استفاده

آیکون‌ها باید به اندازه در طراحی در نظر گرفته شوند، چرا که استفاده زیاد از آیکون، طراحی را شلوغ و گیج کننده می‌کند.

دستگاه‌های مختلف

دقت کنید که آیکون‌ها در هر دستگاه درست نمایش داده شود، در نتیجه این امر طراحی شما بی نقص و پر بازده خواهد بود.

تست فرم

در محصولات دیجیتال، تست امری مهم است، با استفاده از تست می‌توان نقص‌های طراحی را رفع کرد. فرم‌ها عنصر مهمی در سایت یا اپلیکیشن شما هستند، پس باید از سلامت طراحی فرم تعاملی، اطمینان داشته باشید.

تست دستی

این روش از ساده‌ترین روش‌های تست فرم است. در این روش تست، شما باید از چندین نفر دعوت کنید تا فرم شما را تست کنند، در پایان تست شما با بازخوردهای کاربران رو به رو خواهید شد.

در نظر داشته باشید که بازخوردها به صورت کمی و کیفی به شما اعلام می‌شود و باید این بازخوردها را تحلیل و بازنگری کنید.

ویژگی‌های فرم تعاملی

طراحی فرم تعاملی کاربر باید به گونه‌ای باشد که کاربر پسند بودن را به همراه داشته باشد، رسیدن به این امر، مستلزم داشتن ویژگی‌های زیر است.

1.وضوح

فرم ها باید واضح باشند تا کاربران بدانند چه اطلاعاتی را برای وارد کردن در فیلدها نیاز دارند، موارد زیر می‌توانند در ایجاد وضوح نقش داشته باشند.

  • عنوان های واضح
  • توضیحات واضح
  • دستورالعمل‌های واضح
سادگی فرم‌

فرم‌ها باید جامعیت داشته باشند تا بتوان به راحتی با ایجاد کمترین فیلد، به هدف رسید، سادگی باعث می‌شود تا سرعت و راحتی افزایش پیدا کند.

قابلیت استفاده

فرم‌ها باید جامعیت داشته باشند تا کسانی که سواد دیجیتال زیادی را ندارند نیز، بتوانند از این فرم‌ها استفاده کنند.

امنیت

اطلاعات کاربران، اهمیت بالایی را دارد، در نتیجه باید برای حفظ حریم خصوصی کاربران، امنیت لازم را ایجاد کرد.

امنیت می‌تواند در دستور ایجاد کد، با حروف و اعداد ترکیبی باشد. همچنین مخفی کردن کد نیز می‌تواند در ایجاد امنیت اطلاعات کاربران نیز موثر باشد.

انواع فرم

فرم‌ها به منظورهای مختلفی ایجاد می‌شوند و طراحی این فرم‌ها بر دوش متخصص UI است. فرم‌ها می‌تواند به صورت‌های زیر دیده شود.

فرم‌های ثبت نام

این فرم‌ها برای ثبت نام کاربران در یک سرویس یا محصول استفاده می‌شوند.

فرم ثبت نام در برخی از وب سایت‌ها دارای عنوان‌های زیر است.

  • نام
  • آدرس ایمیل
  • رمز عبور
فرم‌های خرید

این فرم‌ها برای پردازش سفارشات استفاده می‌شوند. به عنوان مثال، یک فرم خرید برای یک فروشگاه آنلاین ممکن است شامل فیلدهایی برای نام، آدرس، شماره کارت اعتباری، و تاریخ انقضا باشد.

فرم‌های نظر سنجی

فرم‌های نظر سنجی می‌تواند بخش مهمی از بهبود سایت شما باشد، این فرم‌ها می‌تواند رضایت و تجربه کاربر را به شما انتقال کند.

جمع بندی

یک سایت یا اپلیکیشن نیاز به عناصر زیادی برای موفقیت دارد. این عناصر باید با هم در ارتباط باشند تا جامعیت استفاده بالا برود.

نقش فرم‌ها در ایجاد یک سایت موفق نیز مشخص است، چرا که این فرم‌ها یک عامل مهم در جذب کاربر، فروش و ارائه خدمات شما است.

 طراحی فرم تعاملی کاربر را باید بر اساس اهدافتان باشد.

مقالات مرتبط

پیمایش به بالا