ایموریت IMORIT

 این  یک متن تست1می باشد   این  یک متن تست1می باشد 

نرخ پرش؛ کاهش و بهینه سازی

کاهش نرخ پرش

نرخ پرش، یکی از عوامل مهم در سئوی سایت محسوب می‌شود و برای کاهش نرخ پرش، باید سعی در راضی نگه داشتن کاربر داشت.

نرخ پرش یا بانس ریت BOUNCE RATE یک شاخص مهم برای عملکرد شما محسوب می‌شود. در این عمل کاربران به دو دسته تقسیم می‌شوند و شما باید برای کاهش نرخ پرش، اقدامات لازم را با توجه به تحلیل‌ها انجام دهید.

اهمیت نرخ پرش

نرخ پرش از جایی مهم می‌شود که رابطه مستقیمی بر روی سئو دارد و رتبه سایت شما تا حد زیادی، مدیون نرخ پرش است.

به علاوه می‌توان ضعف‌های طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری را نیز به خوبی درک کرد.

رابطه نرخ پرش و سئو

سئو به چندین مسئله بستگی دارد و پرش را نمی‌توان به تنهایی از عوامل ضعف در سئو دانست. اما خب پرش تاثیر خود را بر روی سایت شما خواهد گذاشت.

تحلیل نرخ پرش

نرخ پرش بستگی به رفتار کاربر دارد و کاربران به 2 دسته تقسیم می‌شوند. کاربرانی که با سایت شما تعامل داشته‌اند و کاربرانی که سریع یا بدون انجام هیچگونه کلیکی سایت شما را ترک نموده‌اند.

آمار نرخ پرش سایت شما به صورت درصدی حساب می‌شود و نحوه حساب نرخ پرش به شکل زیر است.

بازدیدکننگان بدون تعامل/بازدید کنندگان کلی و در 100 ضرب می‌شود، شما اینگونه می‌توانید نرخ پرش را محاسبه کنید و این امر باعث می‌شود تا آماری از نرخ پرش را در دست داشته باشید.

البته شما می‌توانید از گوگل آنالیز نیز برای بدست آوردن آمار نرخ پرش استفاده کنید.

آمار معقول نرخ پرش

نرخ پرش یک امر طبیعی در هر سایت است و کاهش نرخ پرش به زیر 20 درصد، تقریبا امری غیر ممکن است. نرخ پرش بین 40 تا 50 درصد را می‌توان طبیعی در نظر گرفت، اما در این بین عوامل زیادی دخیل است.

عوامل تاثیر گذار در بانس ریت، معمولا به تعداد صفحات یک سایت بستگی دارد و آمار پرش در یک سایت تک صفحه‌ای بیشتر از سایت چند صفحه‌ای است.

دلایل به وجود آمدن پرش در سایت

چند دلیل وجود دارد که پرش سایت شما را زیاد می‌کند و باید تمامی عوامل زیر بهینه سازی شود تا سایت شما به بهترین شکل ممکن اجرا شود.

1.محتوای نامرتبط

محتوای نامرتبط یکی از اصلی‌ترین دلایل به وجود آمدن پرش در سایت است و ربطی به هدف و صفحه سایت شما ندارد.

این محتوا می‌تواند به صورت تصاویر، متن یا تبلیغات زیاد باشد، این امر باعث می‌شود تا کاربر به راحتی دلزده شود و سایت را ترک کند. محتوای نامرتبط را می‌توان از عدم توجه به تجربه کاربری یا UX دانست.

2.طراحی نامناسب

چندین عامل در طراحی شما نقش دارد و باعث می‌شود تا سایت شما نرخ پرش زیادی را تجربه کند.

  • طراحی بصری

طراحی بصری یکی از عوامل مهم در ایجاد رابط کاربری است. در نهایت این عمل، سایت شما زیبایی به دست می‌آورد و باعث کاهش نرخ پرش می‌شود.

استفاده از تصاویر بی کیفیت، فونت‌های کوچک، رنگ‌های نا مناسب، باعث می‌شود تا سایت شما با پرش مواجه شود.

  • طراحی تجربه کاربری

چیدمان عناصر موجود در یک سایت، باید به گونه‎ای باشد که کاربر را راهنمایی کند و او را به هدفش نزدیک کند. منوهای سخت، طبقه بندی متن و ساختار پیچیده، همگی در ایجاد یک طراحی تجربه کاربری دخیل هستند.

  • سرعت بارگذاری سایت

کاربران برای بارگذاری سایت شما وقت زیادی را نمی‌گذارند، از همین رو سرعت کم سایت باعث می‌شود تا کاربران سریع سایت شما را ترک کنند. همچنین سرعت داخلی سایت شما نیز بسیار مهم است و همیشه باید در بهترین شرایط ممکن باشد.

3.منبع ورود

کاربرانی که از گوگل وارد می‌شوند، یکی از مهم‌ترین عواملی هستند که تعیین نرخ پرش شما نقش دارند. اما به طور کلی آمار پرش کاربرانی که از گوگل وارد می‌شوند، کمتر از کاربرانی است که از شبکه‌های اجتماعی به سایت شما می‌آیند.

4.بازدیدکنندگان

کاربران هدف خود را بشناسید و سایت را بر اساس خواسته کاربران بهینه سازی کنید، چرا که اهداف هر سایت دارای تفاوت‌های زیادی است.

5.کاربران پشمیان

برخی از کاربران، پس از کلیک بر روی سایت خود، به هر دلیلی دکمه برگشت را می‌رنند و وارد سایت شما نمی‎شوند. این امر کاملا طبیعی است و برای تمامی کاربران به وجود می‌آید.

CTA و نرخ پرش

این دو موضوع کاملا بر خلاف هم رفتار می‌کنند و تعامل کاربر باعث می‌شود تا نرخ پرش شما به طور کلی کاهش پیدا کند.

نتیجه گیری

به طور کلی، سایت شما باید کاربر پسند باشد تا کاهش نرخ پرش را تجربه کنید. تمام این موضوع بسته به رفتار کاربر است و شما باید تا حد زیادی رفتار کاربر را تعیین کنید.

مقالات مرتبط

پیمایش به بالا